Atombryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Atombryllup – hvornår og hvordan afholder man det?

Som par kan man fejre atombryllup, når man har været gift i hele 75 år. Det er ikke alle, der kender det som et atombryllup, da det blandt mange også er kendt som et kronjuvelbryllup. Ikke desto mindre, så er det ikke alle par, der er så heldige, at de får lov til at fejre deres atombryllup, da 75 år er lang tid at have været gift.

Der skal ikke herske tvivl om, at det er en dag, der er værd at fejre. Det er dog ikke alle par, der er så heldige, at de har energi til at gøre noget stort ud af denne dag. Når man har været gift i 75 år, så er man også ved at være oppe i alderen. Det ændrer dog ikke på, at det er en dag, man bør gøre lidt ud af at fejre med familien.

Traditioner ved et atombryllup

I og med, at det kun er ganske få, der når at fejre deres atombryllup, så er der heller ikke nogen faste, reelle traditioner for et atombryllup. Hvad det betyder er, at det er op til hvert enkelt par at vurdere, hvordan de ønsker at fejre denne store dag. Der er tilmed nogen, der end ikke har lyst til at gøre noget stort ud af dagen.

Da det er noget helt særligt, at man har været gift i hele 75 år, så er det dog en dag, der er værd at fejre, hvis man er i stand til det. Det er dog sjældent, at det er en dag, der gøres det store ud af. Typisk er det kun den nærmeste familie, der deltager. Dertil er det også sjældent, at der holdes en stor fest, for at markere det.

I sidste ende, så er det dog op til parret at finde ud af, hvad de gerne vil lave på dagen. Det kan være, at de blot har lyst til at mødes til et morgenbord med den nærmeste familie. Det kan også være, at de hellere vil have lidt kaffe og kaffe. Det er en dag, der skal fejres efter eget ønske, da der ikke er nogen traditioner.

Gode indslag til et atombryllup

Som der også er givet udtryk for herover, så er det begrænset, hvad der er af muligheder i forhold til fejring af et atombryllup. Derfor er det heller ikke alle indslag, der er lige gode til en sådan dag. Det ændrer dog ikke på, at der er nogle indslag, der godt kan bruges. Du kan fx finde en række gode forslag til det herunder:

  • Få alle gæster til at lave et fælles maleri på dagen
  • Lav en quiz, der handler om brudeparret
  • Book professionel underholdning ude fra