Talerække til bryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Bliv klogere på talerække til bryllup

Det er ikke alle der har lige godt styr på de mange forskellige traditioner, der er til bryllupper. Det er meget forståeligt, for der er rigtig mange forskellige traditioner, som man skal holde styr på. En af de traditioner man for eksempel skal holde styr på er hvad talerækken er. Hvis man blot sidder blandt gæsterne og hverken har tale eller er toastmaster betyder det ikke så meget, at man ved lige præcis hvad talerækken er. Anderledes er det dog hvis man er toastmaster og dermed den der skal bestemme hvem der skal tale hvornår. Her kan du dog blive meget klogere på hvad talerækken er til bryllupper og på den måde kan du lave en bedre talerække. 

Det starter med de nærmeste i talerækken

Det allervigtigste er de første. Det er nemlig de nærmeste der starter med at holde tale. Hvis en forælder til brudeparret ønsker at sige noget, kan du lade dem sige noget. Her kan de for eksempel sige noget hvis de er mor eller far til en af dem der er blevet gift. Det skyldes, at man godt vil have, at det er dem der starter ballet så at sige. Man ønsker, at det skal være nogle, som er tætte på parret. Her er det dermed først forældre til brudeparret, som starter. 

Hvis brud eller gom har søskende er det dem bagefter. De er nemlig også meget tætte på brudeparret og derfor er det også klart, at de skal sige noget. Derfor kan man gøre det, at man selvfølgelig lader dem snakke og tale efterfølgende. 

Venner og bekendte til sidst

Det vil altid være sådan til et bryllup, at det er venner og bekendte, som taler til sidst. Der er selvfølgelig visse undtagelser. Hvis der er tale om venner, som står meget tæt på brudeparret kan det godt være, at de kan få lov til at tale på samme niveau med familien. Hvis det derimod er venner fra for eksempel studie eller lignende så får de formentligt først mulighed for at sige noget til sidst. Det betyder, at de skal holde sig ædru i ekstra lang tid. Alternativt kan de også drikke så meget vin og alkohol de vil og muligvis gøre det til en endnu sjovere tale, hvor de er mere åbenhjertige. Der er nemlig ofte det der sker når man er lidt fuld. Det er dermed den talerække man bør overholde når man skal stå for at sige til folk hvornår de skal sige noget til brylluppet.