Bryllups hilsen

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Skriv den bedste bryllupshilsen

Der er noget meget stort ved, at to mennesker siger ja til hinanden til et bryllup. Med årene bliver det faktisk en endnu større og større ting. Det skyldes, at det bliver mere og mere unormalt at blive gift. Det sker samtidig med, at der er flere og flere der bliver skilt. Der har aldrig før været så mange, der ender med at blive skilt. Det er naturligvis meget sørgeligt da det kan gøre, at man slet og ret ikke bliver sammen i længere tid. Det kan gå meget ud over børnene, som ofte er dem der lider under det. Dog kan der også ske det modsatte, nemlig, at nogen bliver gift. I højere grad end nogensinde før bør man støtte op om et bryllup. Det kan nemlig gøre en stor forskel, at man fra starten af er meget støttende og dermed kan støtte brudeparret i tykt og tyndt. Brug noget tid på at skrive en ordentlig bryllupshilsen og du vil ikke fortryde det. 

Vær personlig i din bryllupshilsen

En af de ting, som folk ofte gør når de skal lave en bryllupshilsen er, at de ikke bliver så personlige. Det gælder både når man skal skrive noget skriftligt eller når man skal holde en tale. Det er meget udbredt, at man slet og ret ikke er personlig nok. Man ender med at snakke i floskler og ikke sige lige præcis det man tænker. Det skyldes formentligt, at det kræver mere energi og hukommelse at skrive noget, som rigtigt kommer fra hjertet. Man er blevet så vant til romantiske film og til klicheer, at det er dem man tager udgangspunkt i. Det bør man ikke gøre da man i stedet skal skrive en hilsen med hjertet. Man skal se på billeder af brudeparret og rigtigt mærke dem. 

Først når man mærker dem helt rigtigt kan man sige nogle ærlige ord til dem. For så kan man sige til dem, at man virkeligt elsker dem og hvorfor man elsker dem. Hvis man kan skrive eller sige noget om de første minder om den anden person vil det være en rigtig god ide. Det kan være, at man er søster til bruden. Hvis man kan huske, at bruden kom og snakkede om gommen for lang tid siden, bør man tage udgangspunkt i det øjeblik. Det kan nemlig sagtens være, at bruden har glemt det øjeblik og det kan være en sjov ting at huske tilbage på. 

Hold din bryllupshilsen i en tale

Har du brugt lang tid på at skrive en hilsen til brudeparret kan du lige så godt holde det i en tale. Uanset hvor kort din tale er, vil det betyde noget for parret der skal giftes, at du holder talen. Det vil betyde så meget, at du kan være sikker på, at de nok skal blive glade. Du kan også blot aflevere den til dem, hvis du er meget genert. Så kan du bede dem om at holde talen for hinanden og tænke på dig. Det vil de helt sikkert også synes er dejligt.