Underholdning til Sølvbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

3 gode ideer til underholdning til sølvbryllup 

Leder du efter sjove og underholdende ideer til underholdning til sølvbrylluppet? Sølvbrylluppet er en begivenhed, som er værd at fejre, og der skal der selvfølgelig også være gang i den, når det kommer til underholdning. Det er nemlig underholdningen, som ofte kan gå hen og løfte stemningen lidt.

Der skal være noget, som kan få gæsterne i gang, når det hele er begyndt at blive lidt tamt, og det kan du få nogle gode ideer til lige her.

sjov indslag til sølvbryllup

En omgang folkedans

Hvis du gerne vil gøre noget anderledes til dit sølvbryllup, som helt sikkert vil gå gæsterne i gang, skal I selvfølgelig danse folkedans. I kan måske finde nogle eksperter i folkedans udefra, som kan komme og sætte gang i noget dans, men måske er I også heldige, at en af jeres gæster kan finde ud af den slags. Det er i hvert fald en god ide med lidt folkedans, fordi der kommer samling på alle gæsterne – og så er det jo bare super sjovt.

Quiz om sølvbryllupsparret

En klassiker til sølvbrylluppet er selvfølgelig nogle små lege eller quizzer, hvor det omhandler det glade par, som nu har været gift i 25 år. Typisk vil det ikke være parret selv, som står for denne underholdning, så det er noget, man kan tænke lidt over, hvis man er gæst, som skal til sølvbryllup.

I hvert fald er det altid sjovt og underholdende med en quiz, fordi det er en aktivitet, som alle kan være med til, og som lige minder alle om, en gang for alle, hvem det er, som er dagens hovedpersoner.

Et dygtigt band

En anden klassiker til sølvbrylluppet er selvfølgelig at hyre et svedigt band, som kan få godt gang i stemningen. Når der lige er kommet et par genstande indenbords, bliver folk typisk lidt mere åbne og med på den værste, så hvis I har nogle friske gæster, kan I får gang i et super fedt dansegulv.

Desuden er det oplagt at få bandet til at spille en masse af de sange, som har haft betydning for parret og eventuelt de venner, som også deltager til festen. Det skulle gerne få alle til at føle sig lidt yngre.