Kort til sølvbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Få inspiration til kortet til sølvbrylluppet 

Er der nogen i din familie eller omgangskreds som kan fejre sølvbryllup? I så fald skal der sendes et lille kort af sted men hvad skal der dog stå i det kort?

Læs med her og få tre forskellige ideer til, hvad du kan skrive i dit kort. 

Hjemmelavet digt

Hvis du har lidt af en kreativ sjæl gemt væk indeni dig, så ville det være nok så hyggeligt og oplagt, hvis du strikkede et lille digt sammen til dem. Parret får nok så mange forskellige former for kort og disse har det ofte med at ligne hinanden ret meget. Så det handler bare om at skille sig ud. 

Prøv at sætte dig ned en stille og rolig søndag eftermiddag og se, om du ikke kan få strikket nogle gode sætninger sammen. Digtet behøver ikke at være helt perfekt og det behøver såmænd heller ikke at være særligt langt. Nogle få vers kan være helt nok. 

Når du laver et digt og sender af sted til dine venner eller familiemedlemmer så viser du, at du har gået den ekstra mil og virkelig gjort dig umage med dit kort. Og det er altid påskønnet.

kort eksempel til sølvbryllup

Skriv om et minde du har om parret

Når man kan fejre sølvbryllup, så betyder det også, at man har været sammen i hel del tid efterhånden. Så der må uundgåeligt også være sket en del sjove og finurlige ting i løbet af de år. 

Hvis du kender parret rigtig godt, så ville det være meget morsomt, hvis du kunne skrive et lille minde ned, som du har om parret. Var du for eksempel til stede i deres liv, da de først begyndte at date? Kan du huske deres første date – i hvert fald sådan som de fortalte dig den? Eller var du der til deres bryllup?

Når du skriver omkring et bestemt minde, så minder du også parret selv om, hvor mange gode og sjove stunder de har haft sammen. 

Sig tillykke

At kunne have stået sammen i tykt og tyndt i så mange år, at man kan til at fejre sølvbryllup, er en meget flot bedrift. Så alt i alt ville det være meget passende simpelthen at ønske parret stort tillykke. 

Lad parret vide at du synes det er beundringsværdigt at de på den måde har hængt sammen (og holdt hinanden ud) i så lang tid som de har. Gør lykønskningerne lidt sjove og giv dem et præg af personlighed. Så skulle den nok være hjemme.