Guldbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Derfor er det vigtigt at fejre et guldbryllup

De fleste vælger ét menneske i hele verden, som de elsker. Det menneske danner de par med, og får en familie med.  Det er et stort valg for nogen, at binde sig til en anden på den måde. For andre er der ingen tvivl, og de har villet livet med hinanden siden de mødtes. 

Forholdet til vores livspartner og ægtefælle, er et af vores vigtigste forhold. Først og fremmest fordi vi tilbringer så meget tid med dem, så det skal fungere. For det andet, så er det nok det forhold, vi kan udvikle os og vokse allermest i. 

Guldbryllupsfesten kan inspirere de unge

Når en kærlighedsbånd er så stærkt, og viljen til at arbejde på forholdet så stort, må forholdet hyldes. Særligt, når det har holdt to mennesker sammen så længe, så at de kan fejre deres gulbryllup. 

For mange unge mennesker i dag, kan det virke som en uopnåelig bedrift. Mange når at have mange kærester, elskere og affærer i deres liv, og tror måske ikke på, at de kan få andet. 

Et guldbryllup bliver en symbol for de yngre på, at man kan få et forhold til at holde og fungere. Det er muligt, at være sammen med samme mand eller kvinde i 50 år, og stadig elske hinanden. Det er stort, og det er smukt. 

Kærlighed bør altid fejres

Det er lige meget, hvor længe to mennesker har været sammen, eller hvordan deres forhold ser ud. Kærlighed, i alle dens størrelser og former, er værd at fejre. 

Det er også dejligt at et ægtepar, der har levet med hinanden så længe, kan holde en fest, til ære for deres kærlighed. Det kan hjælpe dem til at mindes deres bryllupsdag. Det kan få dem til at huske, hvordan det var, dengang de mødtes og blev forelskede. 

Det kan få to gamle mennesker, til at kigge hinanden i øjnene, og se det lys, den ild, der engang tændte dem. Det er en påmindelse, for dem og for alle, om aldrig at tage hinanden for givet. Det er en påmindelse om, et ethvert menneske er et mysterium, og vi kan altid dykke dybere, og lære noget nyt om hinanden. Selv efter 50 år. 

Det inviterer os til at huske hinanden, mærke kærligheden og vise hinanden den dybeste taknemlighed, for alle de år, tilbragt sammen. Mærkedage, som et guldbryllup, hjælper os til at huske, at vi bør fejre kærligheden og hinanden, hver eneste dag.