Underholdning til kobberbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Underholdning til kobberbryllup – 3 sjove ideer

Mangler du lidt inspiration til hvad i skal finde på at sjove lege eller anden form for underholdning til dit kobberbryllup? I så fald er du kommet til det helt rette sted! Her får du tre forskellige ideer til hvad I kan lave under festen, som kan få jer alle i godt humør.

Ideer til indslag og underholdning til kobberbryllup

Stoledans 

Stoledans er en meget underholdende leg, som langt de fleste formentlig ikke har leget siden I var børn. 

Hvis du aldrig har leget det før eller lige skal hav en påmindelse, så får du den her; Legen er ganske simpel. Man stiller en række stole ind i midten af rummet med ryggen mod hinanden og med god plads omkring dem. Der skal være en stol mindre end deltagerne. 

Alle deltagerne af legen danser så rundt om stolene til lidt musik og så snart musikken stopper af en person, som ikke deltager i legen, så skal deltagerne finde sig en stol. Den der ikke får sig en stol taber runden. 

En stol bliver fjernet til næste runde og sådan fortsætter man, indtil der kun er en enkelt vinder tilbage.

Hyr underholdning

Hvis du ikke er så meget til selskabslege, så kan du også altid hyre dig lidt underholdning. Tryllekunst er altid spændende og underholdning. Og kan desuden skabe et emne for debat senere hen. 

Du kan booke en dygtig tryllekunstner på Festguru.dk.

Hvis trylleri ikke lige er din kop te, kan du også hyre en god komiker eller måske et live band, hvis du og dine venner er vilde med at danse.

Den gode gamle Margretheskål

Den gode gamle Margretheskål fejler aldrig. Hvis i er 15 eller færre mennesker, så kan i hver især skrive et par ideer ned på et par sedler og samle dem i en skål. Ideerne skal være ting, som kan mimes ud eller på anden måde vises med kropssprog. 

En efter en træder i derefter frem og tager en seddel, som i prøver på at mime til de andre i rummet. De andre deltagere prøver derefter febrilsk at gætte sig frem til, hvad der står på papiret. 

Hvis i er mere end 15 mennesker kan det måske være en ide at lave flere hold, som kan konkurrere mod hinanden. 

Book romantisk musik

God musik er også en god ide til at sætte den rette stemning. Her er der mange muligheder – man kan booke et festband eller en hyggepianist. Det kommer alt sammen an på, hvilken stemning man vil skabe. Du kan finde god bryllupsmusik her.