Kort til guldbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Kort til guldbryllup – 3 teksteksempler 

Fejringen af et guldbryllup er noget helt ekstraordinært. 50 år sammen er på alle måder noget særligt, og det skal naturligvis fejres. En smuk gestus kan blandt andet være at skrive et kort til guldbryllupsparret, hvori man lykønsker dem og udtrykker sin glæde over deres kærlighed. Men det kan være svært at finde på, hvad man skal skrive. Derfor er her tre bud på hilsner til guldbryllupsparret.

Hilsen 1: Den søde

Kære XX og XX,

I dag fejrer vi jer hver for sig og sammen, men vi fejrer også kærligheden i sig selv. Det er den, vi har været vidner til, når vi har været vidner til jeres halvtreds år sammen. Tak for, at I har ladet os været vidne til det. Mange år er gået, siden I sagde ja til hinanden, men kærligheden er ikke blegnet det mindste i løbet af det halve århundrede, og det fortjener at blive fejret.

Vi elsker jer hver for sig, og vi elsker jer sammen. Hjerteligt tillykke med guldbrylluppet.

De kærligste hilsner,

XX

Hilsen 2: Den sjove

Kære XX og XX,

Stort tillykke med den store dag og ikke mindst tillykke med, at I nu har formået at holde hinanden ud halvtreds år. Det er efterhånden de færreste, der kan prale med det. Det skal fejres!

Tillykke med kærligheden og med hinanden.

De bedste hilsner,

XX

Hilsen 3: Den personlige 

Kære XX og XX,

Jeg husker tydeligt den dag, jeg vidste med sikkerhed, at I to er rigtige for hinanden. Det var… (beskriv dagen). Siden da har jeg aldrig været i tvivl om, at det var meningen, at I skulle sige ja til hinanden for halvtreds år siden i dag. Jeg håber og tror på, at kærligheden varer ved mange år endnu.

Stort tillykke med guldbrylluppet.

Kærlig hilsen,

XX