Perlebryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Perlebryllup – hvornår og hvordan afholder man det?

Der findes mange bryllupsdage, man kan få lov til at fejre. Det er ikke alle, der vælger at fejre dem alle. Derfor er det også op til dig selv, om det er noget, du har lyst til at fejre. Når du og din partner har været gift i 30 år, kan man fejre sit perlebryllup. Det er lang tid og derfor er det bestemt også en dag, der er værd at fejre.

Som angivet, så er det dog helt op til dig selv, hvorvidt det er en dag, du har lyst til at gøre noget stort ud af. Der er mange, der blot har en hyggelig dag med sin partner og nærmeste familie. Det skyldes ofte, at der er mange, der vælger at holde en stor fedt deres sølvbryllup, da der er flere traditioner på denne dag.

Traditioner til perlebryllup

Det er ikke alle bryllupsdage, der er traditioner forbundet med. Én af de bryllupsdage, der ikke er traditioner forbundet med. Derfor er det også op til hvert enkelt par at finde ud af, om det er en dag, de rent faktisk har lyst til at gøre noget stort ud af. Det er i hvert fald ikke en dag, hvor familien dukker op med æresport m.m.

Det er også som følge af dette, at der er mange par, der blot vælger at fejre dagen med sin partner. Det kan man gøre på flere måder. Nogen gør det ved at tage på et hotelophold, andre tager på restauranter, mens der også er andre, der blot bliver derhjemme. Det er dog langt fra alle, der vælger at holde en stor fest.

Gode idéer til perlebryllupsdagen

På trods af, at det langt fra er alle, der vælger at holde en stor fest for at markere deres perlebryllup, så er der dog nogen, der vælger at holde en lille fest. Typisk er det kun de nærmeste venner og familie, der er med til denne fest. Hvis det også er noget, du og din partner har i sinde, så findes der flere måder at holde festen.

For mange er det nok, at de blot serverer deres nærmeste venner og familie lidt mad og drikke. For andre er det sjovere, at de gør lidt mere ud af det. Det kan de gøre på flere måder. Fx kan de lave en sjov quiz, som de deltagende gæster skal svare på. Andre vælger i stedet at sørge for en form for musikalsk underholdning.

Det er dog også muligt at overraske gæsterne ved at booke en tryllekunstner el.lign. I denne sammenhæng er der ikke rigtigt nogle begrænsninger. Det handler selvfølgelig blot om at være kreativ og lade fantasien få frit løb.

Der er ca. 13.000 perlebryllupper om året

I Danmark er der cirka 13.000 perlebryllupper hvert år. Skal du og din partner fejre jeres perlebryllup, så er I faktisk ikke de eneste. Des flere år man har været sammen, des færre er der selvfølgelig også, der kan fejre den givne bryllupsdag. Fx er der kun 110 par, der kan fejre jernbryllup hvert år.