Kort til kobberbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

3 eksempler på hvad du kan skrive i kortet til kobberbryllup

”Tillykke med dagen, og stor respekt for at I har holdt sammen i så mange år. Kobberbrylluppet er på mange måder det fineste bryllup man kan få. I har nu været sammen i hele 12 og ½ år, det er der ikke mange, som kan prale med. Kobber består, lige som jeres forhold, af et yderst fint materiale, som mange finder særdeles attråværdigt. Kobber er materialet, man benytter hvis man vil sende en gnist af elektricitet fra et sted til et andet, ligesom jeres forhold, hvor gnister bliver sendt frem og tilbage hele tiden.” 

Stort tillykke med dagen og de mange dage før denne 

”Stort tillykke til jer med dagen, og et lige så stort tillykke med alle dagene før denne dag, som i har været så heldige at have brugt sammen. I er begge to nogle dejlige, søde mennesker, så denne dag er jo egentlig en fejring af de mange dage i har haft sammen, hvor i har kunnet nyde hinandens selskab, i medgang og modgang. I hele 12 år har i holdt hinanden flot ud, og der er da ikke nogen af jer, som er døde endnu, så tillykke med de 12 år, og lad os håbe på 12 mere.” 

På denne dejlige dag ønskes I stort tillykke begge to 

”Et parforhold går jo som bekendt begge veje. Man kan ikke skille et parforhold ad, og så have samme form for kærlighed, fra den ene part kun. Et parforhold består af to menneskers hengivenhed til hinanden, og ud af dette opstår der noget særligt specielt, som man i den grad har kunnet se, og beundre i jeres forhold. Stort tillykke med denne særlige dag, og tillykke med at i stadigvæk har hinanden i bedste velgående.” 

Find flere tekster til bryllupskort her.