Polterabend lege

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Læs om 5 sjove lege til polterabend

At holde en polterabend for en man holder af er naturligvis noget, som man bør gå meget op i. Det kan nemlig ende med at blive en sjov og uforglemmelig dag, hvis man sørger for at forberede sig i god tid og lave nogle sjove ting. Derfor er det en god ide at holde en god polterabend. En af de mange ting man kan gøre er for eksempel at lave nogle lege. Hvis du læser videre her får du 5 idéer til sjove lege du kan lege på den polterabend du skal planlægge. Hvis du er hurtig kan du sige til resten af selskabet, at du nok skal stå for legene. Så kan de andre gøre alt det andet.

Liste med de sjove polterabend lege

Kig med herunder og læs for at finde ideer og inspiration til mange sjove lege der kan laves til polterabend.

En quiz om brud eller gom

Det første du kan gøre er, at du kan lave en rigtig sjov leg, der handler om at man skal kende bruden eller gommen godt. Det skal dermed være en sjov quiz, hvor der måske endda kommer lidt pinlige og slibrige historier frem om bruden eller gommen. Det er ikke sikkert, at det er nogle historier du kender i forvejen. Her kan du overveje at skrive eller ringe til den person, som vedkommende skal giftes med. Så kan du få nogle sjove historier. Her skal de andre så gætte på om brud eller gom har gjort det eller ej.

Tip en 13’er

En rigtig sjov leg, som man altid kan spille uanset om der er tale om polterabend eller ej er tip en 13’er. Den minder lidt om quizzen, som er beskrevet ovenfor, men det er dog ikke helt det samme. Det ekstra gode ved denne leg er, at det er en leg, som kan få alle med. Det er dermed ikke som sådan en quiz eller en leg, der udelukkende tager udgangspunkt i den der skal giftes. Man giver brud eller gom en liste over forskellige ting der skal gøres, og så skal vedkommende gætte hvem af de tre der står på listen, som bedst kan udføre lege. Det kan være mange forskellige ting. Nu, hvor det er en polterabend er det oplagt, at man inddrager nogle sjove ting der skal gøres.

Ølstafet eller ølbowling er altid sjovt

Det er ikke en hemmelighed, at en polterabend meget ofte ender med at blive ret våd. Der går sjældent lang tid fra, at man mødes til den første øl eller drink er drukket. En rigtig sjov leg man derfor kan lege er selvfølgelig ølstafet. Det kan gøre, at man kommer lidt tættere på hinanden og det er altid sjovt at lege hurtigt.

Lav den bedste drink

En rigtig sjov leg man kan lave er, at man skal lave den bedste drink af alle de ingredienser man har derhjemme. Her skal brud eller gom så smage på denne drink. Dernæst kan vedkommende bestemme hvilken drink der er bedst. Den, som har lavet den bedste drink får så æren af at drikke hele drinken. 

Sælg kys et sted

Noget af det som de fleste synes er rigtig sjovt er at sælge kys et sted. Det kan for eksempel være, at man ønsker at stå på strøget et sted i en større by. Her kan man så få et papskilt, hvor der står, at man kan give kys til andre. Det kan være, at det blot koster 1 krone. Her skal man så være meget ihærdig for at få folk til at købe kys. Det vil gøre, at man står og er meget pinligt berørt, mens de andre står og griner meget højt et helt andet sted mens de kigger hen på den person der sælger kys.