Krondiamantbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Krondiamantbryllup – hvornår og hvordan afholder man det?

Når man kan fejre sit krondiamantbryllup, så kan man fejre, at man har været gift i hele 65 år. Derfor er det heller ikke alle par, der er så heldige, at de får lov til at fejre deres krondiamantbryllup. 65 år er nemlig rigtig lang tid at have været gift, hvorfor man har ret til at føle sig heldig, hvis man kan fejre denne dag.

I og med, at det kun er få, der er så heldige, at de får lov til at fejre denne store dag med deres partner, så er der heller ikke nogen særlige traditioner for dagen. Det er dog ikke noget, der betyder, at man ikke kan fejre dagen. Det handler blot om at gøre op med sig selv, hvordan man ønsker at fejre sit krondiamantbryllup.

Traditioner ved krondiamantbryllup

Som der også er givet udtryk for herover, så er der ikke nogen faste traditioner ved et krondiamantbryllup. Det er meget normalt, at man på en sådan dag bliver fejret af familie og nærmeste venner. Det er dog ikke alle par, der rent faktisk har lyst til dette. Det er derfor, det er op til hvert par at gøre dette op med sig selv.

Hvis man gerne vil fejres af sin familie på denne specielle dag, så er det også op til hvert enkelt par at finde ud af, hvad de ønsker at gøre ud af dagen. Det kan sagtens være, at de bare gerne vil holde en lille fest, hvor de får lidt mad og drikke med de nærmeste. Andre har et ønske om at gøre en smule mere ud af dagen.

Det er dog ikke en komsammen eller en fest, der behøves at blive afholdt på selvsamme dag som selve deres krondiamantbryllup. Falder dagen ikke på en fredag eller en lørdag, så er der mange, der vælger at vente til den næstkommende weekend. Det er dog ligeledes op til parret, hvorvidt de ønsker at skubbe det eller ej.

Gode idéer til et krondiamantbryllup

Uanset om du skal planlægge dit eget krondiamantbryllup eller du skal arrangere det for fx dine forældre, så er der mange gode idéer til en sådan dag. Det afhænger meget af, hvad man gerne vil gøre ud af dagen, for der er fx ikke nogen grund til at hyre professionel underholdning, hvis festen blot er en rolig brunch.

Hvis du er i tvivl om, hvad man kan lave af sjove tiltag ved et krondiamantbryllup, så kan du herunder finde god inspiration. Derfor er der sandsynligvis også noget, der falder i din eller jeres smag. Det kan fx være:

  • Book en tryllekunstner
  • Lav et maleri med alle gæsterne
  • Book en musiker
  • Lav en quiz om parret