Huskeliste til bryllupsfesten  

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

ting at huske til bryllup

Står du overfor at skulle til bryllup snart, så er der mange ting du skal huske før du tager afsted. Her kommer lige tre ting du skal huske før du møder op til bryllupsfesten. For det er rigtig træls at have glemt dem. 

Gave til brudeparret

Det virker måske logisk at man skal have en gave med til et bryllup, men alligevel hænder det at den bliver glemt hjemme på spisebordet. Og det er bare rigtig træls. Derfor er det den første af de tre ting du skal huske at have med dig før du møder op til bryllupsfesten. Så husk at gøre dit yderste for at huske den gave du har købt til det lykkelige par. For det bliver kun sværere og mere akavet at skulle give den efter at deres store dag er slut. 

Kort til brudeparret

Til gaven hører sig også et kort. En ting man måske godt kan glemme i forbifarten. Men det er altså dejligt for brudeparret at de kan se hvilke gaver de har fået af hvem. Derfor er det også en god ide at sikre sig at kortet sidder ordentlig fast på gaven, så det ikke falder af når de flyttes fra gavebordet ud i bilen og hjem til brudeparret. Nogle vælger at skrive i kortet hvad de har givet i gave, på den måde kan brudeparret nemt sætte de kort der er faldet af gaverne sammen med den rigtig gave. På den måde gør du det lidt nemmere for dem at skrive takkekort. Læs mere her om, hvad du skal skrive af tekst i kortet.

Mad til brylluppet

Det er vigtigt at finde den rette mad til brylluppet, da det kan hjælpe med til at give lidt mere ro på. De mange menuer, der garanteret vil blive serveret skal der så hurtigt som muligt styr på, for der er mange ting, der skal tages højde for her. Har brudeparret nogle præferencer, så bør disse selvfølgelig komme i første række, men hvis der kommer gæster, som måske også har ønsker, så kan man også tage disse med i sine overraskelser.

Ofte vil man få nogle ude fra til at stå for maden. Der er rigtig mange dygtige restauranter og ofte vil man også finde ud af, at selskabslokalet hvor man afholder festen vil have nogle tilknyttet som kan hjælpe med. Men hvis man gerne selv vil have fuld kontrol over hvilken menu, der bliver serveret og hvilken mad som ens gæster skal få lov at sætte tænderne i, så kan det være at man skal overveje at få et overblik over, hvilke restauranter, der kan levere mad ud af huset. Det kan man finde på madkataloget.dk.

Ellers kan det også anbefales at købe fra et sted som fest-diner.dk.

Underholdning til bryllup

Et par underholdende indslag til brylluppet bør man altid huske at få inkluderet. Det hjælper med til at gøre dagen ekstra sjov og spændende for alle gæsterne. Og så hjælper det med at give nogle ekstra stærke minder til brudeparret hvis man kan få dem inddraget på en sjov måde. Det er nemlig først når disse får lov at komme op på scenen og man laver nogle sjove og måske pinlige ting med disse at der for alvor vil kommer grin og sjov med til festen.

Du kan finde en stor guide med underholdning til bryllup her.

Dansesko

Hvis du er en dansemus til fester, så husk for alt i verdenen at få nogle skiftesko med dig. Især hvis du er kvinde og har valgt at tage flotte høje sko på. For det er bare meget nemmere og mere behageligt at danse i nogle sneakers, end i et par pæne sko. På den måde kan du nyde resten af natten midt på dansegulvet, plus du har nogle behagelige sko at tage hjem i. Det vil du sikkert også sætte pris på, når turen går hjem og dine fødder er hævede. 

Ellers er der her på siden en MASSE guides til dig, der snart skal holde eller med som gæst til et bryllup.

Kilde: Alt.dk