Sådan gør i polterabenden ekstra pinlig med kostumer

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Sådan gør i polterabenden ekstra pinlig med kostumer

En polterabend skal være sjov for alle deltagere. Det skal nemlig være en dag, man kan se tilbage på med et smil på læben. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det er en dag, der gerne må være en smule pinlig for brud eller gom. Du har et væld af gode muligheder for at gøre det pinligt for ham eller hende, der skal giftes.

Pinlige udklædninger i offentligheden er nærmest en selvfølge ved en polterabend

Der er flere ting, der nærmest er selvskrevne ved en polterabend. Én af dem er, at du som kommende brud eller gom skal rende rundt i et kostume, som du dybest set ikke har lyst til at rende rundt i. Derfor vil det nok ikke komme som en overraskelse for hovedpersonen, hvis han eller hun skal have et kostume på.

Det er ikke noget, der betyder, at det er et krav, at han eller hun skal have et kostume på. Det betyder blot, at det er meget normalt, at det er en del af en sådan dag. Det er dog kun sjovt, hvis en stor del af det, dagen skal gå med, foregår i offentligheden. Er det ikke tilfældet, så er der ikke meget pinligt forbundet med det.

Der kan findes pinlige udklædninger til enhver polterabend

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde frem til en pinlig udklædning, der kan bruges til netop den polterabend, du skal stå for. I dag er udvalget af denne typer af kostumer så stort, at alle og enhver kan finde noget, der falder i deres smag. Derfor kan du også finde noget, der passer til de tanker, du har gjort dig.

Hvis I vil lave god underholdning, så kan i finde sjove polterabend lege her.