Sølvbryllup

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Derfor er det vigtigt at fejre sølvbryllup

Der er blandede meninger om hvor meget man skal gøre ud af at fejre bryllupsdage. For nogle er det en årlig lejlighed til at samle hele familien, eller til at gøre noget romantisk sammen som par. Andre har det med at glemme deres bryllupsdag år efter år. Men der er ingen undskyldning når man har været gift i 25 år, for det er en dag som skal fejres.

Fordi I stadig er sammen

Du spørger måske hvorfor det er så vigtigt at fejre sit sølvbryllup. Det simple svar er at det ikke er mange i dag der formår at være gift med den samme person i 25 år. At man som ægtepar kan holde sammen og holde kærligheden i live i et kvart århundrede, er i høj grad værd at fejre. 

Hvert år bliver der fejret et hav af højtider og fødselsdage, ofte uden nogen tænker over betydningen eller fordi nogen har gjort noget særligt for at fortjene en fest. Men ved en bryllupsdag er der to mennesker der har fortjent en fest for at have været sammen så længe. 

Hvis jeres liv sammen er blevet præget af hverdag og rutiner uden meget romantik og eventyr, er denne dag desuden en mulighed for at genopleve forelskelsen. Brug lejligheden til at minde hinanden om hvorfor I er sammen, og til at gøre noget ekstra for jeres forhold. 

Fordi I kan få en fantastisk fest

Uanset om I er glade for traditioner, eller er til en mere privat begivenhed, er der mulighed for at fejre dagen på en måde som passer jer. I kan holde en stor fest, eller kun invitere de nærmeste. 

Til et sølvbryllup kan I undgå mange af de fejl I eventuelt begik ved planlægningen af jeres bryllup. I kan bedre vurdere hvem I vil have med som gæster fordi I nu ved hvem der virkelig betyder noget. I er mere sikre i jeres smag med hensyn til dekoration, mad, musik og festtøj. 

Endnu vigtigere er det at I efter 25 år sammen vil have mange gode historier at fortælle. I har fået mange flere grunde til at elske hinanden, og det betyder bedre taler og indslag. Jeres familie og venner har sikkert også fået mange flere grunde til at holde af jer som de gerne vil fortælle om. Altså vil I ved jeres sølvbryllup både få bekræftet jeres kærlighed til hinanden, og den kærlighed jeres nærmeste har til jer.